Як користуватися піччю булерьян

Перед тим як приступити до розпалювання печі, необхідно відкрити всі регулятори тяги. Для самого розпалу використовуються звичайні тріски і папір – основне паливо закладається тільки після того, як вогонь розгориться в досить мірою. При цьому важливо подбати про те, щоб основне паливо практично повністю «захопило» обсяг нижньої камери печі. Регулятор-тяги після закладки палива повинен бути встановлений в положенні не меншому, ніж 45 град. від його поздовжнього положення.

Регулятор потужності відповідає за температури прогріву приміщення. Після того, як ви повністю нагрієте будинок, ви можете самостійно встановити цей регулятор в потрібному положенні, прикриваючи його заслінку. Виробники печей рекомендують повністю його закривати тільки на ніч чого не зробиш c буржуйка купити.

montazh

Освоїти процес регулювання температури зовсім не складно: ви дуже швидко зрозумієте, яка температура для вас найбільш комфорту, і яким чином розташовувати регулятори тяги.

Прошу зауважити, що купити буржуйку ні в якому разі не повинна розтоплювати олійними рідинами та легкозаймистими матеріалами. Не можна застосовувати для розпалювання газ або рідина. Не підходить для цих цілей і кам’яне вугілля. Також заборонено розкладати на печі вологі речі для сушіння. Не видаляйте з топки продукту згоряння до того моменту, як піч повністю не охолола. Розуміння простих правил безпеки забезпечить вам надійність і дозволить печі буллерьян служити довгу службу.

Якщо ви плануєте додавати паливо в піч буржуйка, яка знаходиться в робочому стані, вам необхідно відкрити обидві її заслінки і витримати близько п’яти хвилин. Тільки після цього можна буде відкривати дверцята самої печі буржуйки і підкладати в неї дрова. Після того, як ви це зробите, не забудьте повернути заслінки в початкове положення печі.